Vidste du, at stærkt forarbejdet mad i dag udgør hele 70 % af energiindtaget i en gennemsnitlig danskers kost? (Kilde: Sundhedsundersøgelsen 202…Read More
  🥩 Frikadellen – en overset helt i madpakken Og et kærligt opgør med sukkerforklædt børnemad Sidder lige nu og gnaver i en frikadelle f…Read More
Tarmkræft hos unge Hvorfor flere unge får tarmkræft – og hvordan vi kan forebygge det gennem livsstil En ny, opsigtsvækkende forskningsopd…Read More
Frikadeller med ramsløg fra Rold Skov – forårsmad fra det nordiske køkken  Der er noget helt særligt over en stille forårstur i…Read More
  Weekendens potpourri – nordiske måltider med sjæl og styrke 🐖🌿🍗🦐 Der er noget særligt ved weekenden. Tiden føles mere rund, mere rummelig…Read More
🌸 Kalvelever med urtesmør, stegte rabarber og blomkål-peberrodspuré En forårsret fra det nordiske køkken – skabt til Livskraft i Rebild Jeg…Read More
METABOLIC Monday – en gave til kroppen I dag er det vores ugentlige fastedag – vores METABOLIC Monday – og for Michael og mig er det en dejlig og…Read More
🎥 Cancer som en mitokondriel stofskiftesygdom – Thomas Seyfried Kræft er i virkeligheden en stofskiftesygdom i mitokondrierne – ikke en genetisk …Read More