KETO NORDIC - hvad og hvem er det?

KETO Nordic er skabt af Marianne og Michael. 

Her beskæftiger vi os med alt der har med en ketogen livsstil at gøre.

Både Michael og jeg tilhører det såkaldte ældre segment, men vi er begge sundere og slankere end mange der kun er halvt så gamle som vi er.

For to år siden vejede jeg. Marianne, +90 kg og var så ked af mig selv. Jeg manglede energi og min krop værkende når jeg bevægede mig. Michael kæmpede med hans sport, hvor han ikke syntes det gik fremad som han gerne ville det skulle.

Jeg ville tabe mig og Michael ville gerne kunne forsætte med at udvikle sig indenfor hans sport. Og vi begyndte at undersøge hvad vi kunne gøre ved det.

keto4

Vi fandt noget der hed KETO og begyndte at studere det...

...og vi brugte hurtig al vores tid på at sætte os ind, hvad en ketogen livsstil indbefattede og, hvad en ketogen kost var.

3 måneder senere var vi begge parate til at lægge vores kost om til KETO!

Det var en åbenbaring – kiloene raslede af mig, Marianne– min energi kom tilbage og det gik pludselig op for med mig, at så godt havde jeg faktisk ikke haft det i flere år.

Michael tabte sig 10 kg og samtidig øgede han sin muskelmasse voldsomt og han begyndte igen at flytte grænser indfor hans sport.

I dag er jeg 35 kilo slankere og sund – og Michael vejer 10 kilo mindre er og er kan løbe med de unge og fra mange af dem!

Vi er begge så meget gladere og så meget sundere end før og vi brænder så meget for denne livsstil som ikke bare har gjort os 50 kg lettere tilsammen men også flere årtier år yngre.


Vores mission er at oplyse om LCHF og KETO-livsstil for andre som også gerne vil have helbredet og en slank krop igen.

Michael rådgiver om kost og træning og jeg rådgiver om vægtab og sundhed og sammen holder vi foredrag om KETO kost og KETO-liv.

Vores ønske er at hjælpe alle der har lyst til at lægge deres kost om til en KETO-livsstil!

Vi har begge to været med på hele KETO rejsen – jeg, Marianne fra en træt fed og færdig kone til slank, adræt og frisk ældre dame.

Michael som en hæderlig sportsmand til at blive den bedste danske VASA løber i gruppen 60 år i 2019.

Hvordan vi er kommet dertil,  vil vi gerne dele med alle jer ligesom os har en drøm om at blive slank og forblive rask og rørig og skarp hele livet.

En KETO-livsstil beskytter mod ALLE de kendte livstilssygdomme og en lang række endnu mere alvorlige sygdomme - og kan gøre så meget godt for dit helbred!

Så lad os  invitere dig ind i vores KETO univers!

Lad os tage på en KETO rejse sammen!

  Hvad er så "KETO Nordic Living"?

KETO Nordic Living er vores Facebook side, hvor vi fortæller om vores liv på KETO - vores rejser, vores sport og vores hverdag.

Hvad er "The KETO Nordic Tribe"?

The KETO Nordic Tribe er en Facebook gruppe, et community, en tribe, et fælleskab en stamme.

Det er en Facebook gruppe for alle os i Norden, der lever og elsker en KETO-livsstil og vi vil så gerne invitere dig ind i i vores fælleskabe, bare find os på Facebook, vi er mange og vi er der for hinanden.

I Facebook gruppen KETO Nordic Tribe  hjælper alle Tribe medlemmerne hinanden med at besvare spørgsmål , udveksle opskrifter og vigtigst af alt, så vi støtter hinanden i at leve ketogent.

 

Vi lever KETO og vi gør det på NORDISK !